Днес в 17 ч. изтече срокът, в който Инициативните комитети имаха

...
Днес в 17 ч. изтече срокът, в който Инициативните комитети имаха
Коментари Харесай

В последния ден: Кой се регистрира за президентските избори

Днес в 17 ч. изтече срокът, в който Инициативните комитети имаха опция да подадат заявление за регистрация в ЦИК за изборите за президент и вицепрезидент, които са планувани за 14 ноември. Това е и срокът, в който комитетите можеха да подадат заявки за регистрация пред РИК  за изборите за народни представители.
 УМБАЛСМ
Малко преди крайния разгласен час за регистрация на изборите, в 16:30 ч., от Инициативния комитет на Лозан Панов, подадоха документи в ЦИК за регистрация за присъединяване в изборния ден на 14 ноември.
 Българска телеграфна агенция
Велислав Величков от Инициативния комитет на Панов съобщи, че искат да вдигнат високо тематиката за справедливостта, върховенството на правото, демокрацията и запазването на парламентаризма
 
Днес по обед от Инициативния комитет на проф. Анастас Герджиков подадоха документи за регистрация в Централната изборна комисия. Радомир Чолаков, проф. Николай Овчаров, проф. Амелия Личева и проф. Владимир Атанасов от Инициативния комитет внесоха нужната документи за президентските избори.
 БГНЕС
" За феновете на нумерологията мога да кажа, че номерът ни е 7. Кампанията ще бъде градивна и делова, без да се насочат забележки към останалите претенденти ", това сподели пред публицисти Радомир Чолаков от Инициативния комитет на Герджиков, минути след регистрацията.

Днес стана ясно, че и едно ново име се включва в конкуренцията за президентски избори. Това е юрист Мария Колева . От ПП  " ПРАВОТО " издигнаха кандидатурата й за кандидат-президент. 
 Българска телеграфна агенция
" В момента мафиотските партии желаят да вкарат свои представители и за президент, да опетнят и тази институция ", сподели Мария Колева малко по-рано през днешния ден на конференция в Българска телеграфна агенция. По думите й, през последните години институцията е била политизирана и обезличена, което е подигравка и с обществото.

Певицата Луна   Йорданова също подаде документи за регистрация.  " Днес първи с номер 1 внесохме подписката по условията на ЦИК ", написа във Facebook певицата. 
 Георги Димитров
Миналата седмица Луна разгласи, че се включва в президентската конкуренция. Пред публицистите тя съобщи: " Истинският президент на България има единствено едно име и то е Луна ". 

За президентската конкуренция на 14 ноември ще още Костадин Костадинов, Валери Симеонов, Александър Томов и Цвета Кирилова. 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР